Creative Sport Centrum Trnava

Creative Sport Centrum Trnava

Moderné fitnesscentrum otvorené 04. októbra 2013, ktoré počíta aj s rodičmi a deťmi.  V určené hodiny si môžu odcvičiť rodičia svoje cvičenia a v tú istú hodinku bude s ich detičkami cvičiť trénerka vo vedľajšej miestnosti všeobecnú športovú prípravu. Samozrejmosťou je v priestorch WIFI free zóna a možnosť posedenia v príjemnom bare pri kávičke.

RFID zámky na skrinky do šatníMajiteľ už od prvej chvíle kládol veľký dôraz na vysokú estetickú a technickú úroveň riešenia. Interiér je ladený v červeno-čierno-sivo-bielej farbe, čomu sa musela prispôsobiť aj dodávka hardverového vybavenia. POS terminál na vstupe sme zvolili Aures Sango - červený v kombinácii s čiernou fiskálnou tlačiarňou Pegas tes ODP-500 a zabudovanou pokladničnou zásuvkou Aures so systémom FLIPtop (otváranie do hora). Pre kontrolovaný prístup do priestorov fitnesscentra, pre prístup do šatňových skriniek, pre identifikáciu v bare a pre evidenciu zákazníkov pomocou zákazníckych kariet bola použitá bezkontaktná technológia RFID. Zákazník sa po príchode identifikuje RFID zákazníckou kartou (zákazník má v systéme priradenú fotku, aby sa zamedzilo zneužívaniu karty), otvori sa mu účet v informačnom pokladničnom POS systéme Sally, dostane RFID náramok, ktorým si odomyká vstup a výstup do priestorov fitka cez RFID turniket, odomkne si šatňovú skrinku a identifikuje sa v prípade nákupu v miestnom Bare. Pri odchode zákazník zaplatí svoj účet v hotovosti, alebo ak je stálym klientom, tak formou bodov nakupovaných vo zvýhodnených cenách.

Informačný sIP KAMERA FITNESSystém sa skladá z dvoch modulov - skladové hospodárstvo s bázovou evidenciou NEX a dotykovým pokladničným POS systémom Sally, čo umožňuje majiteľovi efektívne riadiť prevádzku a vyhodnocovať akcie a predajnosť jednotlivých produktov či už v mieste prevádzky, alebo odkiaľkoľvek na svete formou vzdialeného prístupu.

Pred zlodejmi Vás chráni komplexný záznamový kamerový systém na báze IP kamier.