Agnis Kuchyňa

Program vhodný pre výrobnú čásť hotela alebo reštaurácie. Obsahuje ucelený receptár teplých a studených pokrmov s možnosťou úprav a tvorby vlastných noriem, dalej kalkulácia jedál a spotreba surovín. Väčšinou je hotel alebo reštaurácia vybavená jedinou kuchyou, ale z pojladu nášho programu ich môže byť aj viac.

 
Cena s DPH:
270,00 €
Cena bez DPH:
225,00 €
 
Obj. čislo:
23092015
Nastavte si strážneho psa.

Agnis Kuchyňa

Program vhodný pre výrobnú čásť hotela alebo reštaurácie. Obsahuje ucelený receptár teplých a studených pokrmov s možnosťou úprav a tvorby vlastných noriem, dalej kalkulácia jedál a spotreba surovín. Väčšinou je hotel alebo reštaurácia vybavená jedinou kuchyou, ale z pojladu nášho programu ich môže byť aj viac.



modul Kuchyňa
Funkcie a použitie

 

 

  • Modul obsahuje viac ako 1000 najpoužívanejších receptúr s uvedením výrobného postupu
  • Kompletné základné všeobecné recepty teplých a studených pokrmov, možnosť úprav a jednoduché doplennie vlastných receptúr
  • Výpočet spotreby surovín pre dané počty ejdál, možnosť využitia pre plánovanie aj následný skuotčný odpis suroívn zo skladu kuchyne
  • Kalkulačný prepočet cien jedál
  • Možnosť jazykovej mutácie na konkrétneho prihláseného uživateľa (NJ, AJ, slovenčina)
  • Ukladanie histórie o všetkých prevedených dôležitých úkonoch (druh operácie, dátum, čas a kým bol prevedený)
  • Systém prepracovaných kompetencií a hesiel umožňuje jednotlivým uživateľom zakázať, povoliť čiastočne alebo povoliť bez obmedzenia robenie jednotlivých úloh, operácii a zpracovaní
  • Evidencia objednávkových bonov z reštauračnej prevádzky, zásobník a archív objednávkových bonov
  • Kalkulácie cateringu so spotrebou surovín a porovnanie so stavom na sklade
  • Sledování „prevarenosti“ (závodná kuchyňa), porovnanie normovaných limitov surovín a skutočné spotreby surovín
  • Opakovaný jedálniček (kúpele, nemocnice, ... )
  • Spotrebný kôš

Technická špecifikácia

Video

Súvisiace produkty

Software

Agnis Pokladňa

336,00 €

Agnis Sklad

336,00 €

Na stiahnutie

Diskusia:

 

Vaše meno :
E-mail :
Správa